Milyen legyen a csempe színe? Akár a padlótól a mennyezetig érő fürdőszoba burkolat? Miért ne alkalmazhatnád a csodás megjelenést az otthonodon keresztül Metro-csempék segítségével?

Ezek a praktikus csempék többféle módon alkalmazhatók:

  • Próbálkozz akár halszálka mintával
  • Játssz úgy, hogy függőlegesen vagy vízszintesen fektesd őket, teljesen más megjelenést létrehozva
  • Párosíts két vagy több színt, használhatsz mintás csempét is
  • A hagyományosabb megjelenés érdekében hozz létre egy kontrasztos színű vízszintes szegélyt a szoba körül, vagy használj pasztell színeket

Metro burkolólapjaink általában 10×20-as méretben, sokféle színben vannak, matt és fényes egyaránt – görgesd végig a termék választékunkat és nézz utána, hátha elnyeri valamelyik a tetszésed!

A Metro burkolólapok az egyik legsokoldalúbb játéklehetőség – a sötétebb szaniter egy lágyabb árnyalatú metrócsempével divatos megjelenést kölcsönöz, míg a sötétebb burkolat egy világos tónusú szaniterrel tökéletes megjelenést biztosít, a fürdőszobai kiegészítőkhöz, mint például törölközők és függönyök- viszont, ha egy homogén teret szeretnénk létrehozni akkor válasszon világos csempéhez illő szanitereket, amik elképesztő látványt nyújtanak együtt. A metro csempék tárháza szinte végtelen – a szürke metro csempétől kezdve a kékeszölden át a pirosig.

Ha összezavarodtál az ötleteidet illetően bármilyen burkolási lehetőséggel, akkor gyere be üzletünkbe személyesen, vagy akár üzenetet küldhetsz nekünk e-mail címünkön keresztül, de akár telefonon is elérhetsz bennünket. Csapatunk bármely tagja örömmel segít!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük