CsempeMester 3D látványtervezés & teljeskörű tanácsadás
Milyen szempontokat vegyél figyelembe

A tökéletes burkolatok kiválasztásánál

01.
A felhasználás területe

Falra, vagy padlóra, fürdőbe vagy nappaliba? Minden helységet lefedhetsz velük!

02.
A burkolatok stílusa

Klasszikus vagy modern, letisztult vagy merészebb formák? Csakis rajtad múlik.

03.
Igénybevétel

Már a tervezésnél érdemes figyelembe venned, mikkel kell megbirkóznia burkolataidnak!

04.
A felszín ápolása

Porosodás, koszolódás:  minden termékünk könnyedén speciális anyagok nélkül tisztítható!

Pontos képet kapsz, hogy milyen lesz a végeredmény!

CsempeMester 3D vizualizáció

Professzionális grafikus partnereink segítségével szinte 100%-ban a valóságnak megfelelő képet kaphatsz, elképzeléseid hogyan festenének a kivitelezés elkészülte után.

Így több potenciális megoldást is költséghatékony módon tesztelhetsz, majd nyugodtan dőlhetsz hátra, miután kiválasztottad a végül beépítésre kerülő burkolatokat, bútorokat.

Segítünk a kivitelezésben is!

Az elmúlt években több kivitelező céggel kapcsolatban is számos tapasztalatra tettünk szert, így szolgáltatásunk keretében segítünk megtalálni a számodra legalkalmasabb partnert, hogy a digitálisan megszületett képek az otthonodban életre kelhessenek!

CsempeMester lépésekre bontva

Hogyan működik?

 • 01
  Koncepciód átbeszélése
 • 02
  Burkolatok kiválasztása
 • 03
  Dizájnterv elkészítése
 • 04
  Burkolatok megrendelése
Akár konkrét ötleteid vannak, akár még csak körvonalazódik benned, hogy mit is szeretnél, segítünk, hogy pontos képet kapj arról, milyen lehetőségeid vannak, és hogyan valósíthatod meg elképzeléseidet.
Az előzetes koncepció kidolgozása után katalógusainkból kiválasztjuk, pontosan milyen burkolatok illenek az elképzeléseidhez, mind külsőben, mind pedig az árazás tekintetében.
A kiválasztott burkolatokat, bútorokat ezután továbbítjuk desginer partnereinknek, majd az átadott információk alapján több, élethű grafika keszül el, így képet kaphatsz, a valóságban hogyan fest majd az elképzelésed.
Az első három lépés segítségével minden apró részletében megszületik, hogy pontosan milyen burkolati elemekre van szükséged, utolsó lépésben pedig megrendeljük és házhoz szállítjuk a kívánt termékeket.

Készen állsz megtenni az első lépést?

Töltsd ki előzetes kérdőívünket, így pontos információnk lesz arról, mire is van szükséged!

vagjunkbele

Gyakori kérdések

Felújításánál is elérhető ez a szolgáltatás?

Természetesen, ha felújítást tervezel, a folyamat lényegében ugyanaz, már meglévő környezethez idomulva is összeállíthatjuk a számodra leginkább alkalmas burkolatokat.

A tanácsadás csak személyesen elérhető?

Az első lépés előzetes kérdőívünk kitöltése, ez 100%-ban online elvégezhető és mindössze pár percet vesz igénybe. Ezután következik a személyes tanácsadás, melyet kifejezetten élőben javaslunk, hiszen így személyesen tekintheted meg burkolatainkat a különböző fényviszonyok között: ez online formában sajnos sosem lesz igazán pontos. A végső kiválasztás, a 3D látványtervezés és megrendelés viszont már lokációtól függetlenül megvalósítható

Mennyi idő alatt készülnek el a 3D-s dizájnok?

A tervezésről az elején nem csak ár, de idő kalkulációt is készítünk, hiszen az elkészülés ideje nagyban függ attól, hogy mekkorák az adott helységek, illetve hogy hány tervet szeretnél elkészíttetni.

Hány verzióban készethető el egy-egy design?

A látványtervek száma lényegében korlátlan, külső partnereink szívesen öntik vizuálisan realisztikus formába az összes elképzelésedet!

Szeretnéd, hogy otthonodba tökéletesen megválasztott burkolatok kerüljenek?

Töltsd ki előzetes kérdőívünket!

kitoltes