Tippek, hogy a Te fürdőszobád is rendezettebb lehessen

  1. Nézd át a kozmetikumokat

Nem árt olykor átnézni a kozmetikumokat, és kiselejtezni azokat. Gondold át, mi az, amit soha nem használsz, és azt dobd ki nyugodtan. Nézd meg a termékek lejárati, vagy gyártási dátumát. Gondoltad volna, hogy szempillaspirál csak fél évig őrzi meg eredeti állagát? A testápolóknak a többsége sem őrzi meg a minőségét 1-2 évnél tovább. Szabadulj meg mindentől, ami nem szükséges, vagy már túl régi.

  1. Gondold át, hogy mi való a fürdőszobába

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol a hőmérséklet és a páratartalom folyamatosan változik. Minden olyan dolgot tárolj máshol, aminek a hőmérsékletváltozás és a magas páratartalom nem tesz jót. Ilyenek lehetnek a gyógyszerek, parfümök, körömlakkok és egyebek.

  • Rendezz kategóriák szerint

A mosdókagyló feletti fürdőszoba szekrény általában nem nagy. Ha kategóriák szerint pakolunk, úgy könnyebb megtartani a rendszert és a rendetlenséget is elkerülhetjük.

  • Ha fontos, legyen kézközelben!

Csak azokat tartsuk a kezünknél, amiket gyakran használunk. Ilyenek lehetnek a szappan, sampon, arclemosó, valamint az egyéb, napi bőrápoláshoz szükséges termékek. Minden másnak keress nyugodtan nehezebben elérhető helyet.

  • Találj egy helyet a sminknek a fürdőszobán kívül

A dekorkozmetikumokat általában a fürdőszobában használjuk, mégsem ez a megfelelő hely a tárolásukra. Találj egy olyan helyet, amely megfelelő ezek tárolására. Egy erre kialakított tároló tökéletes opció lehet, ami ráadásul egyben gurulós.

  • Alakíts ki új tárolóhelyet!

Nézd meg alaposan a fürdőszobát, hátha van olyan hely, ahol újabb polcot vagy szekrényt tudsz elhelyezni. Szánj időt a megfelelő megoldás megtalálására. Egy esetleges hely egy mosdó alatti tároló elhelyezéséhez. Ha a belmagasság engedi, akár az ajtó fölé is tehetsz polcot, amiket ritkán használsz és bírják a fürdőszoba környezeti adottságait.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük